Den bästa stolen för dig och ditt kontor

Bästa stolen

Att välja den bästa stolen för dig och ditt kontor kanske är självklart. Först och främst, vid ett arbetsbord / skrivbord behövs en arbetsstol / kontorsstol finnas. Därefter runt ett konferensbord eller mötesbord ska konferensstolar finnas. Förstås också besöksstolar för besökare. Sist men inte minst barstolar. Dessutom just nu är det extra förmånligt att hitta den bästa stolen för dig och ditt kontor.

Att det är extra förmånligt beror på vår stora lagerutförsäljning. Den pågår fram till den 15 augusti. Därför är det extra enkelt och förmånligt att välja rätt stol för rätt uppgift. Vi ger dig nämligen 40 procent rabatt på alla återbrukade stolar. Det gäller även på alla andra återbrukade kontorsmöbler. Gäller för köp över 25 000 SEK exkl moms fram tills den 15 augusti. Följaktligen att välja den bästa stolen för dig och ditt kontor har aldrig varit mer förmånligt.

Använd koden abruk40 i varukorgen för att få rabatten.

Det finns några saker du behöver tänka på för att hitta bäst stol för dig. Byter stolen ofta plats eller står den på en plats? Använder en eller flera personer samma stol? Sitter någon på stolen en större del av dagen? Därefter bör du också fundera vilket typ av material passar bäst för ändamålet? Många frågor som kräver många svar. Låt oss svara på några av dem för att du ska kunna välja rätt stol för dig.

Den bästa stolen för ditt skrivbord

Vill du välja den bästa kontorsstolen / arbetsstolen? Självklart vill du göra det.

Först och främst, byter stolen ofta plats? En stol som ofta byter plats bör ha bra däck som är lätta att manövrera. Stolen ska också vara utformad på ett sätt för att passa alla platser lika bra. Därefter, om flera personer använder en stol ska alla kunna sitta ergonomiskt i den. Det innebär goda inställningsmöjligheter. Det gäller framförallt sitthöjd, men också vinkel på ryggstödet och liknande. Nästa sak att tänka på är material. En stol med mesh material har god förmåga att andas och ventilera. Läder blir väldigt varmt men är lätt att torka av. Tyg blir svalare än läder men svårare att få rent.

I vårt lager hittar du gott om återbrukade skrivbordsstolar i olika material.

Alla våra kontorsstolar / arbetsstolar

Visste du att att vi kan hjälpa dig med optimering och planlösning av ditt kontor? Hör av dig så berättar vi mer.

Välj den bästa stolen för konferensen stil

Tycket du det är svårt att hitta den bästa konferensstolen? Det behöver inte vara det. Samtidigt, kan rätt konferensstol verkligen vara helt och hållet avgörande för konferensen? Kanske inte, men den kan åtminstone ha en inverkan. En bekväm konferensstol gör att deltagaren sitter bättre och mer avslappnat. På samma sätt som med kontorsstolar / arbetsstolar är det viktigt att välja rätt material. Val av material är viktigt. Mesh är ett bra material eftersom det har goda egenskaper för att andas. Läder blir visserligen varmt men enkelt att torka av. Dessutom kan läderstolar göra ett stilfullt intryck.

I vårt lager finns massor av konferensstolar i olika material.

Alla våra konferensstolar

De bästa stolarna för besökare

Det kan tyckas enkelt att välja rätt besöksstol. Men rätt vald besöksstol kan betyda mycket för ett besök. Det gäller oavsett om besöket är en kollega, affärspartner eller kund exempelvis. Inledningsvis, överväg tiden någon sitter i stolen. Är det längre eller kortare tid? därefter, kommer bara ett fåtal eller ett stort antal personer sitta i samma stol? Slutligen vad vill du att stolen ska säga?

Om din besökare oftast spenderar en längre tid i besöksstolen är det viktigt att den är bekväm. Stolen ska ha god komfort och kännas bekväm under hela mötet. Vid kortare möten är detta fortfarande viktigt men av mindre vikt än vid långa möten. Om det är många som sitter i stolen är det viktigt att den är lätt att sköta om och underhålla. Det är viktigt att stolen alltid känns fräsch.

I vårt lager hittar du massor av stolar i olika material, dessa passar utmärkt som besöksstolar.

Alla våra stolar

Våra bästa barstolar / barpallar

Ett utmärkt alternativ till en vanlig konferensstol eller mötesstol är en barstol / barpall. Dessutom kan en barstol / barpall vara ett utmärkt alternativ till en kontorsstol / arbetsstol. Men varför frågar du dig antagligen? En barstol / barpall gör oftast att du sitter något mer rak i ryggen. Dessutom har du dina höfter och knän i en bättre vinkel. Belastningen på höfterna är också mindre än när det gäller andra typer av stolar.

På samma gång kan känslan av en barstol eller barpall vara betydligt mer avslappnad. Sitta på en barpall kännas skönare än att sitta nedsjunken på en stol. Att ställa sig upp är också enklare och mer naturligt än om man sitter på en stol.

I vårt lager hittar du hott om återbrukade barstolar / barpallar i olika material

Alla våra barstolar / barpallar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.