Nya kontorsmöbler hos Vican kontorsmöbler

Kärnan i Vican kontorsmöbler verksamhet är återbrukade kontorsmöbler. Men det betyder inte att vi inte säljer kontorsmöbler. Vi är återförsäljare åt ett flertal svenska varumärken inom kontorsmöbler.

Kontorsmöbler och inredning från flera svenska varumärken

I vårt sortiment finns bland annat mattor från Stoddard, kontorsstolar från RH, Officeline, Malmstolen, Håg med flera. Dessutom kontosmöbler från Johnson Design, Utöver det erbjuder vi också kontorsinredning från bland annat Kondator. Kort sagt hos oss finns kontorsmöbler och inredning från de flesta svenska varumärkena.

Alla varumärken vi erbjuder

Varför välja nya kontorsmöbler

För det första, för att du vill det. För det andra, för att det känns rätt.

Fastän vi tycker att man ska välja återbrukade kontorsmöbler om man kan, finns det flera orsaker att välja nya kontorsmöbler.

Särskilt om du vill ha ett större antal av en och samma kontorsmöbel, exempelvis en skrivbordsstol eller skrivbord. Istället för att antingen behöva leta runt, något som också tar tid och resurser väljer man att köpa nya. Kanske hittar man en särskild stil man tycker om eller som passar bra.

En till anledning till att välja nytt är för att komplettera kontorsmöbler för återbruk. Ibland finns inte den modell eller färg man har tänkt sig bland återbrukade kontorsmöbler, då är det bra att kunna komplettera med nytt så att man får det där fantastiska kontoret man har visualiserat/tänkt sig

Ytterligare ett anledning till att välja nya kontorsmöbler är att produktutvecklingen alltid går framåt, inte minst när det gäller möbler. Både när det gäller ergonomi och val av material. Nya möbler tillverkade av klimatsmarta material är också ett gott skäl att välja nya istället för återbrukade möbler. Med det sagt, återbrukade möbler innehåller också bra material. På Vican är ergonomi en viktig del i vårt arbete. Att välja ergonomiskt riktiga möbler är en god investering. Det gäller både företagets ekonomi och medarbetarnas hälsa.

Läs mer om hur vi arbetar med ergonomi

Ytterligare ett skäl kan vara känslan av nya kontorsmöbler. Veta att dessa är helt nya, att de inte har någon historia. Våra återbrukade kontorsmöbler är alltid rekonditionerade och kontrollerade innan försäljning. Med det sagt, vill man ibland ha nya och helt fräscha möbler. Något som ingen suttit på eller vid innan.

Nya kontorsmöbler

Bra att tänka på

När man sedan köper sina nya kontorsmöbler är det några saker som är viktiga att tänka på.

Nästan alla nya kontorsmöbler är beställningsvaror.

Först och främst ska detta vara en investering över lång tid. Där är det viktigt att planera att behålla kontorsmöblerna under flera år framöver. Något som kan vara bra att ha i åtanke när det gäller val av modell, färg och liknande. Känner du dig osäker? Fråga oss gärna, vi hjälper dig att hitta kontorsmöbler som passar.

Därefter är det viktigt att skaffa kontorsmöbler som passar för planlösningen av ditt kontor nu och i framtiden. Om inte kontorsmöblerna passar uppstår behovet att byta dem efterhand. Det blir i förlängningen varken bra för företagets ekonomi eller för klimatet. Genom en noggrann planering av inredningen blir det lättare. Du får ett kontor som passar både dina behov och din plånbok. Vi hjälper dig gärna med det.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig hela vägen

Sedan är det bra att välja möbler som är lätta att sköta och underhålla. Med tiden blir det fläckar och slitage på möblerna, det är oundvikligt. Genom att ha lättskötta möbler blir det mindre slitage och möblerna håller längre. Möbler som håller längre är bra både för företagets ekonomi och för klimatet.

Visste du att du även kan hyra eller leasa möbler från oss istället för att köpa? Ett på flera sätt utmärkt alternativ till att köpa möblerna är att leasa dem. Det kan göras i längre eller kortare perioder, allt utefter dina behov.

Läs mer om att hyra eller leasa möbler från oss

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.