Black month på Vican

Hemmakontor

Vår stora höst-rea, Black month börjar nu på Vican med rabatt på alla återbrukade kontorsmöbler! Den håller på under hela november. Alltså ett riktigt bra tillfälle att fynda kontorsmöbler av hög kvalité till lägre priser.

Vet du med dig att du inför den kommande vintern och tidigt nästa år behöver utöka eller på något sätt förändra din verksamhet? Kanske behöver du kontorsmöbler som kan klara av andra krav än de du har idag. Som exempelvis höj- och sänkbara skrivbord där den som jobbar antingen kan sitta ner eller stå upp. Kommer det under nästa år bli mer möten på ditt kontor? Se till att ha mötesstolar och bord till hands. Kort sagt, ett bra läge att fynda på vår höst-rea Black month.

Använd koden bm22 i varukorgen

Handla nu för mindre stress sedan

Varför inte redan nu se till att skaffa kontorsmöblerna du behöver. Sedan är det klart och du får mera tid att tänka över på annat. Inte minst eftersom december, jul- och nyårshelgerna närmar sig. Vilket innebär mycket att göra och lite tid att göra det på. När det nya året sedan sätter igång är det ytterligare saker som måste ordnas. Därför genom att ordna nya kontorsmöbler nu blir det ett moment mindre. Dessutom till bättre pris.

Vet du vad du behöver? Utmärkt, men det kan också vara en god idé att faktiskt möbelinventera och se över skicket på dina kontorsmöbler. Behöver några kontorsmöbler bytas? Genom att då och då se över dina kontorsmöbler har du alltid koll och risken att åka ut för onödiga plötsliga kostnader minskar.

Har du redan köpt återbrukade kontorsmöbler av oss? Du vet väl att våra servicetekniker kommer till ditt kontor, utför service och reparation på plats. Något som spar både ekonomiska kostnader och på klimatet.

Att investera i återbrukade kontorsmöbler inför det nya året kan också skicka positiva signaler både internt på företaget och externt mot andra intressenter. Det visar på en medvetenhet både ekonomiskt och för klimatet. Internt säger det att ni är ett företag som satsar på kontorsmöbler av hög kvalité men till ett lägre pris. Samtidigt som ni också slår ett slag för klimatmedvetenhet.

Black month rea på återbrukade skrivbord

Behöver du skrivbord? Under vår höst-rea är det ett utmärkt tillfälle att skaffa höj- och sänkbara skrivbord till ditt kontor. Det kan göra att de anställda får en bättre sittställning, orkar mer och är mer produktiva.

Återbrukade arbetsstolar

Återbrukade arbetsstolar är något som det alltid tycks finnas behov av. En bra arbetsstol ger en bra och bekväm sittställning för den som arbetar. Minskar risken för fysiska besvär, gör att arbetsdagen känns bättre och blir mer produktiv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.