Hyr eller leasa kontorsmöbler

Vi erbjuder uthyrning och leasing för kortare och längre perioder – allt utifrån ditt behov!

Att investera i nya möbler och ny inredning är ofta ett stort ekonomiskt beslut. Investeringen kan innebära en påfrestning på företagets likviditet. Att hyra eller leasa kräver ingen kapitalbindning och ni sprider ut kostnaden över en längre tid; det innebär att ni kan använda pengarna i verksamheten, till andra investeringar eller andra utgifter. Finansiering genom leasing eller hyra bäddar för en enklare budgetering och ger dig ökad handlingsfrihet. Ett utmärkt alternativ för er som expanderar eller som ska dra igång en ny verksamhet!

Leasing

Vican, i samarbete med Wasa Kredit, erbjuder er att leasa möblerna och inredningen. Det vanligaste är att man leasar på 36 månader, men ni väljer givetvis leasingperiod själva. Kontakta oss så tar vi fram en leasingoffert.

Hyra

Vid varje produkt framgår ett hyrespris. Detta ”frånpris” är baserat på en hyresperiod om 12 månader. Givetvis kan ni hyra på kortare eller längre perioder. Kontakta oss så tar vi fram en hyresoffert.

Kontakta oss för mer information!

Ett tips: Lägg möbelhyran med samma periodisering som lokalhyran. På så sätt löper avtalen ut samtidigt, vilket underlättar vid lokalbyte.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail