Begagnade Kontorsmöbler

Vi på Vican har i våra inredningsförslag ända sedan starten 1989 jobbat med att blanda nya och begagnade möbler. Som en av Sveriges ledande återförsäljare av begagnade kontorsmöbler är vi också en av de största inköparna. Vi kan därför erbjuda er ett stort och brett utbud. Vi har också det största utbudet av nya kontorsmöbler från de ledande tillverkarna i Sverige. Detta innebär att vi kan skapa en mycket bra mix av nya och begagnade kontorsmöbler.

Sälj och köp begagnat! Dagens kontorsmöbler håller oftast mycket hög kvalitet och har därmed lång livslängd. När ni vill byta arbetsmiljö (byta kontorsmöbler och inredning) tänk då på att era gamla möbler är ”nya” möbler för något annat företag. Sälj era möbler till oss så kommer de till nytta för någon annan. Intäkten för era gamla möbler hjälper också till att finansiera de nya inköpen.. Begagnade möbler kostar ofta hälften eller mindre än nya. När ni köper begagnade möbler sparar ni pengar..

Våra möbler är REKO! Det innebär att vi rekonditionerar och kontrollerar alla begagnade möbler innan vi lägger ut dem till försäljning. Ni kan med andra ord känna er trygga när ni väljer ett hållbart (begagnat) alternativ.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail