Black month på Vican växlar upp! 50% REA!

Nya kontorsmöbler

Nu växlar vi upp ordentligt med vår Black month REA på Vican. Vi erbjuder nu inte 10, inte 25, inte 30, nej vi erbjuder 50 procent på allt! Hela lagret! Gäller så långt lagret räcker eller fram till sista november. Passa på att fynda återbrukade skrivbord, arbetsstolar, mötesbord och konferensstolar bland annat.

Black month på Vican rabattkod bm50

Använd rabattkoden bm50 i varukorgen när du handlar för att få din rabatt. Gäller enbart återbrukade kontorsmöbler.

Återbrukade skrivbord

Behöver du flera skrivbord inför 2023? Skaffa dem nu på en gång under Black month på Vican. Då är det klart tills 2023 börjar och dina medarbetare kan komma igång direkt med arbetet. Dessutom på skrivbord av hög kvalité till ett lågt pris. Naturligtvis kan vi hjälpa till med både leverans och montering. Alla återbrukade skrivbord är också kontrollerade och vid behov rekonditionerade. Naturligtvis har vi även andra typer av bord.

Alla våra återbrukade skrivbord

Återbrukade arbetsstolar

Liksom skrivbord är kanske arbetsstolar något du behöver inför nästa år? Eller varför inte ta tillfället i akt och byta ut några eller flera av de du har redan nu. Black Month på Vican är ett utmärkt tillfälle. Då är allt klart när 2023 kommer och det är mycket som ska göras på en gång. Precis som med våra skrivbord är alla återbrukade arbetsstolar kontrollerade och vid behov rekonditionerade. Behövs service på plats ordnar vi det med. I vårt lager av återbrukade arbetsstolar finns stolar från bland annat Håg (inkl flera serier som Capisco, Creed, Futu, H04 och H05), Savo (Eos, Soul, Maxikon), Fritz Hansen, Rh (Activ, Mereo och Extend), Malmstolen och Ahrend.

Alla våra återbrukade arbetsstolar

Återbrukade mötesbord och mötesstolar

I vårt lager hittar du som sagt inte bara återbrukade skrivbord eller arbetsbord av hög kvalité. Vi har också en lång rad olika mötesbord från ett flertal olika tillverkare som Lammhults, RBM och Johansson att erbjuda. Varför inte ta tillfället i akt när det nya året kommer med nya möten att ha ett fint mötesbord att samlas kring? Behöver du eller vill du även ha nya mötesstolar att sitta på kring ditt nya mötesbord? Självklart fixar vi det med. Vi har en stor samling mötesstolar / konferensstolar från ett flertal varumärken som exempelvis Alias, Arper, Erik Jörgensen, Gärsnäs och Hay about a chair för att nämna några.

Alla våra återbrukade mötesbord

Alla våra begagnade mötesstolar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.