Begagnade Konferensmöbler

Skall du anordna en konferens? Då hjälper Vican dig med allt från skiss, planering till installation av konferensmöbler som skapar en välkomnande atmosfär samtidigt som möblerna har högsta funktionalitet för dess ändamål.

Vi levererar en unik mix av kundanpassade lösningar till marknadens bästa priser. Kärnan i verksamheten är att möta kundens förväntningar och vi erbjuder helhetslösningar och hjälper dig genom hela processen, så att din konferens lever upp till dina önskemål och mer därtill.

Ända sedan 1989 har Vican erbjudit ett brett utbud av nya och begagnade konferensmöbler som är utav hög kvalité. Du har möjlighet att hyra, sälja eller köpa till det bästa priset utan att för den delen kompromissa med varken kvalité eller funktion. Våra möbler skapar de bästa förutsättningarna för att konferensen ska bli lyckad. Det finns varierande modeller, storlekar och material anpassat efter alla sorters konferenser där samtliga möbler har en god funktion samt att de är bekväma och estetiskt tilltalande. Att anordna en konferens ska inte behöva vara krångligt och vi ser alltid till så att möblerna lever upp till alla dina önskningar.

Att ha begagnade möbler på konferensen skapar inte endast unika valmöjligheter, det är dessutom bra för miljön. Vi föredrar återbruk eftersom vi vill värna om miljön och istället för att slänga fullt gångbara möbler så ser vi till så att alla steg i processen är så miljövänliga som möjligt. Det är endast miljömedvetna leverantörer som anlitas och vi är stolta över vårt miljödiplom enligt Svensk Miljöbas. Genom att återanvända konferensmöbler som fortfarande är i mycket gott skick, prisvärda, moderna och stilrena så kan också du bidra till en bättre miljö. Stärk ditt varumärke genom att återbruka möbler eftersom det stödjer företagets hållbara image. Tack vare det breda sortimentet får du många valmöjligheter till att anordna en spännande och unik konferens.

Konferensmöbler

Personligt och unikt

Vi skräddarsyr lösningar så att du får ett kontor som motsvarar vad du och ditt företag önskar er. Har du inte tid att lägga på planering av möbler till en konferens så hjälper vi dig med detta. Vi är experter och har lång erfarenhet på att planera konferenser som är kundanpassade och lever upp till dina krav och önskemål.
Väljer man begagnat så är fördelen att vi kan sätta ihop ett unikt set av möbler som är personliga samt professionella och passar just din konferens.

Låt förberedandet inför konferensen bli så enkel och smidig som möjligt genom att låta oss göra jobbet. Du kan i lugn och ro ägna dig åt dina andra arbetsuppgifter medan vi tar hand om möblemanget. Möblerna är tillverkade av landets ledande aktörer och de rekonditioneras och kontrolleras innan leverans vilket säkrar att de är av hög kvalité.

Det behöver inte vara ett stort ekonomiskt beslut som påverkar företagets likviditet att skaffa möbler till en konferens eftersom vi både leasar och hyr ut, vilket innebär att det inte kräver någon bindning i kapitalet samt att ni har möjligheten att sprida ut kostnaden under en längre tid. Vi tipsar om att lägga möbelhyran med samma periodisering som lokalhyran eftersom detta underlättar vid byte av lokal då avtalen löper ut samtidigt.

Skapa en trivsam miljö på konferensen med hjälp av vårt stora utbud av miljömöbler. Vi har färgglada bord i snygg design, eleganta pallar, barstolar, soffgrupper, fåtöljer, gardiner och mycket mer. Allt för att göra din konferensmiljö så estetiskt tilltalande, bekväm och prisvärd som möjligt. Ni hittar oss i Bromma, Stockholm och vi hjälper er att skapa det perfekta möblemanget till just din konferens.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail