Vårda dina återbrukade kontorsmöbler

Kontor

Ge dina kontorsmöbler vård och förlängd deras livslängd. Det sparar på klimatet och företagets ekonomi. Tänker du att det är mycket jobb att vårda dina kontorsmöbler? Tre saker du kan göra för att vårda dina kontorsmöbler är, behandla ytorna på ett bra sätt, undvika förtäring vid kontorsplatsen samt inreda med ergonomiska kontorsmöbler.

Behandla ytor rätt

Det första och enklaste att göra är att plocka undan och rengör arbetsplatsen varje dag. När du plockat undan, torka av bordet med papper och vid behov en lätt fuktad trasa. Använd inte starka rengöringsmedel för att torka av bord och andra ytor. Starka rengöringsmedel kan skada ytan på stål, andra metaller och laminat. Tyg, läder, massivt trä och liknande material på kontormöbler kräver speciella metoder för rengöring. Använd inte disktrasan som lätt kan sprida bakterier på olika ytor.

Förtäring kan skada kontorsmöblerna

Undvik att ha kaffe- och tekoppar vid kontorsmöblerna kan leda till spill och fläckar. Kaffe-, te- och andra matfläckar kan skada ytan på dina kontorsmöbler. Ha en särskild plats för förtäring av mat och dryck för att lättare lättare att hålla rent. Med en gemensam plats för mat och dryck kan personal umgås, utbyta tankar och idéer under lättsamma former.

Ergonomi förlänger livstiden på dina kontorsmöbler

En ergonomiskt inredd arbetsplats gör att personen sitter bättre och inte behöver ändra ställning vilket sliter på kontorsmöblerna. Något som i förlängningen innebär att kontorsmöblerna behöver bytas ut på grund av slitage. Slitage som innebär både en ansträngning för ekonomin och för personalens välbefinnande. Om personalen kan sitta och stå bättre mår de bättre vilket höjer arbetsglädjen. Det blir bara fördelar med att ha en ergonomisk arbetsplats.

Låt oss hjälpa dig med vård av dina återbrukade kontorsmöbler

Är du osäker på hur du ska behandla ytorna dina kontorsmöbler? Fråga oss gärna info@vican.se

Behöver du hjälp med att skapa en härlig gemensam plats för mat och dryck på kontoret? Vi hjälper dig med inredning och planering. Naturligtvis har vi massor av fina återbrukade möbler för både fikasoffor och lunchbord.

På Vican hjälper vi dig att hitta en god ergonomisk lösning för din arbetsplats. Vi har ett stort lager av ergonomiskt riktiga återbrukade kontorsmöbler, som alltid rekonditionerade och kontrollerade som hjälper dig rätt.

Vi erbjuder egen service och reparation av kontorsmöbler med egna servicetekniker som kommer till dig och ditt företag. Byter du ut bara en del och inte hela möbeln sparar du pengar och klimatet.

L

G

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.