Skapa en härlig arbetsplats

Skapa ett mysigt kontor

Vi vet att du har en härlig arbetsplats, men kanske kan bli härligare? Med oss kan du skapa en ännu mer härlig arbetsplats både för nuvarande och nya medarbetare. Men tänker du, att skapa en härlig arbetsplats låter både dyrt, omständigt och ska man verkligen göra detta nu, med tanke på klimatet? Är det verkligen vettigt. Om vi säger att det inte behöver vara varken dyrt, omständigt eller påfrestande för klimatet. Nedan följer några knep om hur du får en härlig attraktiv arbetsplats.

Några självklarheter

Det finns förstås några självklarheter, åtminstone tycker vi det när det gäller att skapa en härlig arbetsplats. Att exempelvis erbjuda höj- och sänkbara skrivbord, något vi tycker ska vara standard faktiskt. Särskilt på arbetsplatser där man inte har en fast plats att sitta på. Med höj- och sänkbara skrivbord kan varje användare själv skapa en härlig arbetsplats åt sig. Eventuellt tillsammans med en fin ergonomisk kontorsstol.

Naturligtvis har vi inte bara höj- och sänkbara skrivbord samt kontorsstolar, här finns också konferens- och mötesbord, besöks- och konferensstolar. Men finns detta verkligen också som hållbara återbrukade möbler? Det kan du skriva upp! Soffor? Absolut? Fåtöljer? Det med! Men inte soffbord också? Självklart har vi det med!

Men sen då? Vad kan man göra sedan? Det ska vi tala om nu.

En tystare miljö

Det finns många fördelar med ett öppet kontorslandskap, de öppna ytorna gör det enkelt att samarbeta mellan kollegor och kan skapa en god sammankoppling. Det kan också göra att man på sin arbetsplats känner sig mindre ensam och instängd. Men ett öppet kontorslandskap kan också innebära mycket brus, buller och olika störande ljud. Exempelvis telefonsamtal, videokonferenser och annat med kollegor.

Minskad ljudnivå gör att arbetet kännas lättare, ytterligare ett steg för att skapa ett härligt kontor. Telefon- och videosamtal samt annat brus minskar du enkelt med en golvskärm. I vårt lager finns golvskärmar i flera olika färger. Du flyttar golvskärmar enkelt vid behov av omorganisering på kontoret. Med golvskärmar och väggskärmar kan du lätt bygga den miljö som passar just dig.

Tänker du nu att golvskärmar låter ju toppen men hur blir det då med klimatet? Golvskärmarna du köper är hållbara återbrukade golvskärmar som naturligtvis är kontrollerade av oss innan. Du skapar alltså både ett bättre klimat inne för dina medarbetare och är med och bevarar omvärldens klimat på samma gång. Dessutom köper du förstås golvskärmarna till ett bättre pris än om du skulle köpa nya.

Känner du att du behöver hjälp? Vi hjälper dig naturligtvis med inredning till en härlig kontorsmiljö.

Här hittar du våra golvskärmar

En härlig pausmiljö

En avslappnande pausmiljö för fikapauser, informella samtal- och möten under eller kanske efter jobbet är en lika viktig del av en härlig arbetsplats och ett härligt kontor som allt annat. Men måste det vara bara soffor och fåtöljer? Varför inte tänka puffar istället? I vårt lager har vi massor av härliga sittpuffar och sittbollar i olika färger och former.

Med ett barbord skapar du också enkelt en skön avslappnad pausmiljö som dessutom är bra ergonomiskt eftersom att man då står upp.

Är sittpuffarna och barborden klimatsmarta? Klart att de är! Vi älskar ju hållbara återbrukade produkter och naturligtvis har vi massor av återbrukade barbord och sittpuffar som vi har kontrollerat noggrant. Det är bra både för ekonomi och miljön.

Här hittar du våra puffar

Här hittar du våra barbord

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.