Återbrukade ergonomiska kontorsmöbler för hälsans skull

Satsa på ergonomiska kontorsmöbler är en av de viktigaste investeringarna företag kan göra.

En arbetsmarknad där många sitter still framför en skärm eller ständigt flyttar sig mellan olika arbetsplatser ställer stora ergonomiska krav på kontorsmöbler. Dessa ska fungera oavsett användarens personliga behov. Med ergonomiska kontorsmöbler slappnar vi av, mår och presterar bättre i arbetet. Men att köpa in nya ergonomiska möbler kan bli dyrt och dessutom inte klimatsmart. Lösningen är återbrukade ergonomiska kontorsmöbler av hög kvalité till ett lågt pris.

Varför du bör välja återbrukade ergonomiska kontorsmöbler

Ett bra skäl till att välja återbrukade ergonomiska kontorsmöbler är att utvecklingen går mot en kontorsmiljö där allt fler och fler inte har en fast arbetsplats. Eftersom alla är olika och har olika behov behövs därför kontorsmöbler som kan anpassa sig efter olika behov.

Ytterligare ett bra skäl är att när du köper återbrukade ergonomiska kontorsmöbler kan du få en arbetsstol, ett skrivbord eller liknande till ett bättre pris än om du skulle köpt nytt. Du sparar därför både pengar, klimatet och de anställdas hälsa.

Oroar du dig för att en återbrukad kontorsmöbel kan vara defekt och inte helt ergonomisk? På Vican arbetar vi med REKO, det vill säga vi REkonditionerar och KOntrollerar alla kontorsmöbler för att du som kund ska känna dig trygg. Kort sagt, på Vican är återbrukade ergonomiska kontorsmöbler något vi brinner för.

Återbrukade ergonomiska kontorsmöbler, en hjärtefråga för oss

För oss på Vican är ergonomi viktigt. Vi erbjuder återbrukade ergonomiska kontorsmöbler av hög kvalité till ett bra pris. Hos oss finner du ett stort utbud av höj och sänkbara skrivbord och kontorsstolar som kan höjas och sänkas efter behag och behov. Behöver du konferensstolar? Kanske en detalj som ofta glöms bort när det gäller arbetshälsan, här finns gott om konferens- och besöksstolar i flera olika modeller.

Vi utför också service och reparationer av kontorsmöbler med egen personal för att du ska kunna fortsätta använda dina ergonomiska kontorsmöbler för hälsans skull. 

Tillsammans med oss hoppas vi att du vill vara med och arbeta för en bättre hälsa för dig, dina kollegor och för ert företags hälsa med återbrukade ergonomiska kontorsmöbler.

Ett smakprov på vårt utbud av återbrukade ergonomiska kontorsmöbler

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.