25 procent på stolar

Konferensstolar

Våren är här! Alltså är sommaren på väg! Följaktligen ett utmärkt tillfälle att göra sommarfint på kontoret. Exempelvis med nya stolar. Dessutom en möjlighet att cirkulera kontorsmöbler. Därför får du nu 25 procents rabatt på alla återbrukade stolar.

Använd följande kod i varukorgen när du handlar för att få din rabatt: stolrea22

Gäller ej skrivbordstolar eller nya stolar. Rabatten gäller fram till 31/5 2022.

Alltså är just nu ett perfekt tillfälle att göra sommarfint på kontoret. Med nya stolar finns många nya möjligheter. Som att bygga en kreativ ergonomisk miljö med barstolar. Eller få en bättre affär med sköna besöksstolar. Göra konferensen eller mötet ännu mera lyckat. Detta pratar vi om i veckans blogginlägg.

En kreativ ergonomisk miljö med barstolar

Att sitta på en barstol har flera fördelar. Först och främst för att du sitter upprätt, du sträcker på ryggen, är mer vaken, alert och kreativ. Om du är alert, kreativ och sträcker på dig blir du också mera effektiv. Ju mer effektiv du blir desto effektivare kan ditt arbete bli. Det innebär bland annat kortare mer effektivare avslappnande möten. Allt detta leder till en bättre arbetsmiljö. Kort sagt finns det gott om skäl till varför du ska skapa en miljö med barstolar.

Välj rätt barstol

Att välja rätt barstol kan verka enkelt, men det finns några sätt för att verkligen välja rätt barstol.

För det första är en viktig egenskap för en barstol är att den är stadig. Om barstolen är stadig kommer den också kunna hålla längre. Detta på grund av mindre slitage beroende på åverkan av stolen. Vilket gynnar inte bara dig utan också företagets ekonomi och klimatet.

För det andra är en en annan viktig egenskap är att den är lätt att hålla ren. Kaffefläckar och fläckar från andra drycker exempelvis ska vara lätt att få bort. Något som innebär att stolen kan användas längre. Även det förstås bra för företagets ekonomi och klimatet.

För det tredje, likadana barstolar som står i grupp ger ett snyggare intryck än udda barstolar. Men alla barstolar i olika grupper behöver inte vara lika. Det kan tvärtom vara snyggt med olika stilar.

Men framförallt, det viktigaste när det gäller att välja rätt barstol är enkelt. Du ska gilla den.

Här hittar du vårt sortiment av barstolar och barpallar

En bättre affär med sköna besöksstolar eller konferensstolar

Med sköna besöksstolar eller konferensstolar finns många fördelar. Först och främst gör det att besökare eller konferensdeltagare sitter bättre. När de sitter bättre sitter de mer avslappnade. Det gör att de också blir mer uppmärksamma och aktiva i mötet eller på konferensen. Vilket i slutändan kan bli en bättre affär och eller en mer lyckad konferens. Därför behöver du sköna besöksstolar och eller konferensstolar. Kort sagt finns det inga skäl att inte ha bekväma besöksstolar eller konferensstolar.

Välja rätt besöksstol eller konferensstol

Att välja rätt besöksstol eller konferensstol är inte svårt.

Som tidigare sagt är det viktigaste att stolen är bekväm. Sitta på en konferens eller i ett möte en lång dag kan också göra många oinspirerade och trötta.

En ytterligare sak att tänka på är att stolen ska vara lätt att hålla ren. Med besöksstolar och konferensstolar som är lättare att hålla rena håller de också längre. Något som i sin tur innebär att företaget sparar pengar och klimatet.

På samma sätt som med barstolar är det viktigt att besöksstolar och konferensstolar i grupp är liknande. Däremot behöver inte alla besöksstolar och konferensstolar se likadana ut. Men står de tillsammans är det bra om de är det. Då ger dem ett samlat och snyggt intryck.

Precis som med att välja rätt barstol är det viktigaste när du väljer besöksstol eller konferensstol, du ska gilla den.

Avslutningsvis ska en besöksstol eller konferensstol passa in i inredningen och vara proportionerlig. Därför bör alla möbler vara av ungefär samma storlek.

Här hittar du vårt sortiment av besöksstolar ovh konferensstolar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.