Begagnade kontorsstolar i Stockholm

Om man håller på att starta igång ett nytt företag eller om det genomgår en förändringsprocess kan det bli dags att skaffa fler eller byta ut kontorsstolarna. Vican är experter på att hjälpa kunder att utforma allt från kreativa idéer till planering, leverans och installering av möbler som motsvarar kundens förväntningar. Som företagare kan man istället koncentrera sig på sina arbetsuppgifter. Vi levererar begagnade kontorsstolar som är anpassade efter dina önskemål.

Ända sedan 1989 har vi erbjudit ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler som är av högsta funktion och som man har möjlighet att hyra, sälja eller köpa till det bästa priset utan att för den delen kompromissa med kvalitén eller estetiken. Vican ser till så att ditt nya kontor lever upp till alla dina förväntningar. Man tillbringar mycket tid på sitt kontor och då är det viktigt att man trivs och har det bekvämt.

Våra kontorsstolar är ergonomiska samt justerbara vilket är underlättande för rygg och nacke eftersom du har möjlighet att anpassa, variera och reglera din arbetsställning på det sätt som passar just din kropp. Samtliga kontorsstolar vi erbjuder är bekväma och estetiskt tilltalande till marknadens bästa priser. Kolla in vår butik i Bromma, Stockholm och se vårt stora utbud, vi hjälper dig med allt du behöver för att skapa ditt drömkontor.

Fokus i verksamheten är att möta kundens förväntningar och vi levererar en unik mix av kundanpassade lösningar till marknadens bästa priser. Kontorsstolarna skapar unika variationsmöjligheter samtidigt som det är bra för miljön. Istället för att slänga bra möbler så återanvänds de på ett annat kontor som matchar deras önskningar och behov. Vi är stolta över vårt miljödiplom enligt Svensk Miljöbas och försöker alltid följa de mest miljöriktiga alternativen, exempelvis anlitar vi endast miljömedvetna leverantörer.

Våra begagnade möbler är fortfarande i mycket gott skick, prisvärda, stilrena och är utav en mycket hög kvalité. Stärk ditt företags hållbara image genom att återbruka möbler samtidigt som du får ett modernt, snyggt kontor som du och dina kunder trivs i. Varje signal man sänder ut till kunden är viktig, inte minst valet av möbler. Välkomna in i vår butik i Bromma, Stockholm så kan du prova dig fram och se vilka begagnade kontorsstolar och andra möbler.

Begagnade Kontorsstolar

Personligt och unikt till bra priser

Vi skräddarsyr lösningar så att du får ett kontor som motsvarar dina förväntningar. Har du inte tid att lägga på att planera ett helt kontor, så hjälper vi dig med detta. Vi har lång erfarenhet och är experter på detta område.

Vican sätter ihop ett unikt set av möbler som är personligt anpassade och passar just ditt kontor. Det blir enkelt och smidigt att förändra kontoret och du kan ägna dig åt dina arbetsuppgifter medan vi tar hand om resten.

Att skaffa kontorsstolar behöver inte innebära någon bindning i kapitalet eftersom det finns möjlighet att både leasa eller hyra kontorsmöblerna. Ni har därmed även möjlighet att sprida ut kostnaden under en längre tid. Det behöver därmed inte vara ett stort ekonomiskt beslut som påverkar företagets likviditet. Vi tipsar om att lägga möbelhyran med samma periodisering som lokalhyran eftersom detta underlättar vid byte av lokal då avtalen löper ut samtidigt.

Skapa en trivsam miljö med hjälp av vårt stora utbud av begagnade kontorsstolar och även miljömöbler. Vi har även färgglada bord i snygg design, eleganta pallar, barstolar, soffgrupper, fåtöljer, gardiner och mycket mer. Allt för att göra din kontorsmiljö så estetiskt tilltalande, bekväm och prisvärd som möjligt. Vi ser fram emot ditt besök i butiken som i Bromma, Stockholm.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail