Begagnade Kontorsmöbler

Man tillbringar mycket tid på sitt kontor och då är det viktigt att man trivs, har det bekvämt och detta till det bästa priset. Vi på Vican kan erbjuda er denna goda kombination och har ända sedan 1989 erbjudit ett brett utbud av begagnade kontorsmöbler av hög kvalité som man har möjlighet att hyra, sälja eller köpa till det bästa priset utan att för den delen kompromissa med kvalitén och funktionen. Att byta kontor ska inte behöva vara krångligt och vi ser till så att ditt nya kontor lever upp till alla dina förväntningar. Våra möbler underlättar ert arbete genom dess goda funktion samt att de är bekväma och estetiskt tilltalande.

Kärnan i verksamheten är att möta kundens förväntningar och vi levererar en unik mix av kundanpassade lösningar till marknadens bästa priser. Vi erbjuder helhetslösningar och hjälper dig genom hela processen: skissar, planerar, levererar och monterar, så att vi underlättar din förändring på bästa sätt.
Att ha begagnade möbler på kontoret skapar inte endast unika valmöjligheter, det är dessutom bra för miljön. För oss är miljön viktig och därför föredrar vi återbruk istället för att slänga fullt gångbara möbler och ser till att alla steg i processen är så miljövänliga som möjligt.

Vi anlitar endast miljömedvetna leverantörer och är stolta över vårt miljödiplom enligt Svensk Miljöbas. Du kan också bidra till miljön genom att återanvända möbler som fortfarande är i mycket gott skick, prisvärda och snygga. Genom att återbruka möbler skapar du inte endast ett spännande och unikt kontor, det stärker dessutom ditt företags hållbara image, vilket genererar ett starkare varumärke. Varje signal man sänder ut till kunden är viktig, inte minst valet av möbler.

Senaste begagnade kontorsmöblerna

Personligt och unikt

Vi skräddarsyr lösningar så att du får ett kontor som motsvarar vad du och ditt företag står för. Har du inte tid att lägga på att planera ett helt kontor, så hjälper vi dig med detta. Vi har lång erfarenhet och är experter på att planera kontor som är kundanpassat.

Väljer man begagnade kontorsmöbler så är fördelen att vi kan sätta ihop ett unikt set av möbler som är personliga och passar just ditt kontor. Det blir enkelt och smidigt att förändra kontoret och du kan ägna dig åt ditt företag medan vi tar hand om resten.

Det behöver inte vara ett stort ekonomiskt beslut som påverkar företagets likviditet eftersom vi både leasar och hyr ut, vilket innebär att det inte kräver någon bindning i kapitalet samt att ni har möjligheten att sprida ut kostnaden under en längre tid. Vi tipsar om att lägga möbelhyran med samma periodisering som lokalhyran eftersom detta underlättar vid byte av lokal då avtalen löper ut samtidigt.

Skapa en trivsam miljö med hjälp av vårt stora utbud av miljömöbler. Vi har färgglada bord i snygg design, eleganta pallar, barstolar, soffgrupper, fåtöljer, gardiner och mycket mer. Allt för att göra din kontorsmiljö så estetiskt tilltalande, bekväm och prisvärd som möjligt. Om ditt kontor har en reception har vi även flera professionella receptionsdiskar att tillgå. Vi har även möjlighet att tillverka nya receptioner efter ditt önskemål.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail