Begagnade Konferensstolar

Ända sedan 1989 har Vican erbjudit ett brett utbud av nya och begagnade konferensstolar som är utav hög kvalité. Du har möjlighet att hyra, sälja eller köpa till det bästa priset utan att för den delen kompromissa med varken kvalité eller funktion. Det finns varierande modeller, storlekar och material anpassat efter alla sorters konferenser där samtliga stolar har en god funktion samt att de är bekväma och estetiskt tilltalande. Att anordna en konferens ska inte behöva vara krångligt och vi ser alltid till så att möblerna lever upp till dina önskemål.

Vi på Vican hjälper dig med allt från skiss, planering till installation av begagnade konferensstolar. Vi levererar en unik mix av kundanpassade lösningar till marknadens bästa priser. Kärnan i verksamheten är att möta kundens förväntningar och vi erbjuder helhetslösningar och hjälper dig genom hela processen, som lever upp till dina önskemål och mer därtill.

Personalen på Vican har mångårig erfarenhet och är experter inom området och hjälper dig med alla möbler du behöver inför konferensen.

När miljön redan är hårt utsatt kanske man inte vill vara med och bidra till att belasta miljön ännu mer. Då är det perfekt att köpa eller hyra begagnade konferensstolar som fortfarande har stor funktionalitet, är bekväma, moderna och estetiskt tilltalande och dessutom till ett mycket fördelaktigt pris.

Vican ser alltid till att möblerna är rekonditionerade och kontrollerade innan leverans.

Skapa en trivsam miljö på konferensen med hjälp av vårt stora utbud av miljömöbler. Vi har färgglada bord i snygg design, eleganta pallar, barstolar, soffgrupper, fåtöljer, gardiner och mycket mer. Allt för att göra din konferensmiljö så estetiskt tilltalande, bekväm och prisvärd som möjligt. Ni hittar oss i Bromma, Stockholm och vi hjälper er att skapa det perfekta möblemanget till just din konferens.

Miljömedvetna konferensmöbler

Att använda begagnade konferensstolar skapar inte endast unika valmöjligheter, det är dessutom bra för miljön. Vi föredrar återbruk eftersom vi vill värna om miljön och istället för att slänga fullt gångbara möbler så ser vi till så att alla steg i processen är så miljövänliga som möjligt. Det är endast miljömedvetna leverantörer som anlitas och vi är stolta över vårt miljödiplom enligt Svensk Miljöbas. Genom att återanvända konferensmöbler som fortfarande är i mycket gott skick, prisvärda, moderna och stilrena så kan också du bidra till en bättre miljö. Stärk ditt varumärke genom att återbruka möbler eftersom det stödjer företagets hållbara image.

Tack vare det breda sortimentet får du många valmöjligheter till att anordna en spännande och unik konferens. Väljer man begagnat så är fördelen att vi kan sätta ihop ett unikt set av möbler som är personliga samt professionella. Låt förberedandet bli så enkel och smidig som möjligt genom att låta oss göra jobbet. De begagnade konferensstolarna är tillverkade av landets ledande aktörer och säkrar en hög kvalité.

Det behöver inte vara ett stort ekonomiskt beslut som påverkar företagets likviditet att skaffa möbler till en konferens eftersom vi både leasar och hyr ut, vilket innebär att det inte kräver någon bindning i kapitalet samt att ni har möjlighet att sprida ut kostnaden under en längre tid. Vi tipsar om att lägga möbelhyran med samma periodisering som lokalhyran eftersom detta underlättar vid byte av lokal då avtalen löper ut samtidigt.

Allt fler återanvänder och tar tillvara på möbler och ofta skapar det också mer personliga och spännande kontor och konferenser. Genom det stora utbud av varierande modeller, storlekar och material så finns det stolar som passar alla olika typer av konferenser. Vi ser till så att du får de möbler som svarar upp mot dina önskemål och krav.

Fördelen med att använda sig av begagnade konferensstolar är att man ideligen kan byta ut dem utan att för den delen belasta miljön eller företagets ekonomi. Man har möjlighet att kunna anordna konferenser som är uppdaterade och av Vican kan du få hjälp med allt från planering till installation. Man kan helt enkelt koncentrera sig på sina egna arbetsuppgifter i lugn och ro och byta möbler när man helst önskar. Vi anpassar oss efter kundens individuella önskemål och skapar den ideala konferensen.

Hållbarhet är inte endast snällt mot plånboken och bra för miljön, det stärker dessutom företagets hållbara image.

Vill du veta mer?

Slå oss en signal eller skicka ett mail